Avís legal


Totes i cadascuna de les planes web localitzables sota el domini www.pimall.cat i els seus respectius subdominis i subdirectoris, així com el seu contingut, són propietat de pimall.cat, amb domicili social Ctra. Barcelona - Puigcerdà Km 56,200 08519 Malla, amb NIF número A-59158022 .


L'accés al lloc web i la utilització dels seus continguts i serveis, s'ha d'efectuar d'acord amb la legislació vigent en matèria de marques, noms comercials, patents, propietat intel·lectual i industrial, i serveis de la informació, així com qualsevol legislació concordant aplicable.Política de privacitat


Responsable


Pimall
NIF A-59158022
Objectiu: Regular, tractar i protegir les seves dades personals
Tel. 93 885 52 08
info@pimall.cat


Finalitat


Facilitar informació d'interès sobre l'entitat/empresa i informar els usuaris de les nostres activitats, esdeveniments i serveis.


Legitimació


Relació entre les parts en el marc de la navegació web o d'un contacte, subscripció o consulta a l'entitat.

Si no desitja rebre comunicacions informatives i promocionals per via electrònica o telefònica sobre activitats i/o serveis de pimall.cat faci'ns arribar un correu electrònic a info@pimall.cat


Destinataris


No es preveuen cessions de dades


Drets


En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició i, si escau, el dret de portabilitat i limitació del tractament, recollits en el RGPD (UE) 2016/679, dirigint-se a: Ctra. Barcelona - Puigcerdà Km 56,200 08519 Malla o mitjançant correu electrònic a info@pimall.cat.


Procedència


Les dades personals són obtingudes directament de l’interessat.


Les categories de dades que es tracten són les següents:


- Dades identificatives de navegació.
- Codis de client.
- Adreces postals o electròniques.
- Informació comercial.